Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Καλωσορίσατε στην αντροπαρέα!

Και να ‘μαστε λοιπόν στο πρώτο μας άρθρο!
Ο στόχος αυτού του blog είναι να μπορούμε να συζητάμε ό,τι πραγματικά μας απασχολεί και μας ενδιαφέρει όπως θα ήταν στην ουσία μία αντροπαρέα χωρίς όμως την κριτική ή τον αρνητισμό που ο κάθε άνθρωπος βγάζει προς τα έξω σε όλες τις πτυχές των σχέσεών του.
Αυτό λοιπόν είναι το blog μας!!!
Μία μεγάλη αντροπαρέα (καλοδεχούμενες και οι γυναίκες όταν έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό και όχι απλά κριτική!).
Τα θέματα συζήτησης μπορούν να ποικίλλουν από ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα, τις γυναίκες και όλα τα θέματα που θα συζητούσαμε με έναν φίλο μας πάνω από ένα ποτήρι καφέ ή μπύρας καθώς και όσα θα ντρεπόμασταν να ρωτήσουμε έναν φίλο μας και συνήθως καταλήγουμε να συζητάμε με τις κοπέλες μας και να γινόμαστε θέμα σχολιασμού στις «γυναικοπαρέες».
Επειδή λοιπόν κανένας δεν πρόκειται να κάνει το πρώτο βήμα για να ανοιχτεί μια τέτοια κουβέντα, μπορώ εγώ να θέσω κάποια θέματα ενδεικτικά:
 Τι θα φορούσα στο πρώτο ραντεβού? Τι θα διάλεγα για να εντυπωσιάσω την κοπέλα μου χωρίς να σκεφτεί ότι είμαι κομπλεξικός?! Τι πρέπει να κάνω για να γυμναστώ απλά και αποτελεσματικά χωρίς να χάσω μια μικρή περιουσία σε γυμναστήρια? Μας αξίζουν στα αλήθεια αυτοί που μας κυβερνούν ή αξίζουμε κάτι καλύτερο?
Όπως θα καταλάβατε μέχρι τώρα ότι μπορεί να σκεφτεί κανείς μπορεί να γίνει και θέμα συζήτησης σε αυτό το blog!
Δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχουν φραγμοί και όσο καταφέρουμε να είμαστε σε κόσμια πλαίσια θα μπορέσουμε να κάνουμε πολύ ωραίες κουβέντες και να απολαύσουμε μια e-παρέα χωρίς δεσμεύσεις.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να μπείτε στην αντροπαρέα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου